Zwarte Knoflook, ondersteunt een normale bloeddruk*

Geldig op Wk 46 + Wk 47 + Wk 48 24.95 Vitabron Vitabron

Omschrijving

Zwarte knoflook ontstaat door het fermenteren van verse knoflook. Gedurende het fermentatieproces krijgt de knoflook een zwarte kleur en een zoetere smaak. Gefermenteerde knoflook bevat veel antioxidanten en belangrijke zwavelverbindingen zoals S-Allyl cysteïne.

Wat is S-allylcysteïne?
Knoflook bevat van nature veel voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren en zwavelverbindingen. Door gewone knoflook te fermenteren ontstaat tijdens dit proces S-allylcysteïne. Een belangrijke zwavelverbinding, die o.a. verantwoordelijk is voor de eigenschappen van zwarte knoflook. Zo ondersteunt zwarte knoflook de bloeddruk*, is het goed voor hart en bloedvaten* en draagt het bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed*. *Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Zwarte Knoflook capsules zijn smaak- en geurloos. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Samenstelling per capsule:
Zwarte knoflook extract ABG10+® 250mg Bevat minimaal 250 mcg S-allyl cysteïne Gebruik:
Startdosering 1x daags 2 capsules tijdens een maaltijd met water innemen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag.

Ingrediënten:
Zwarte Knoflook ABG10+®, vulmiddel (rijstconcentraat), anti-klontermiddel (silicium dioxide en gefermenteerde leucine) en capsulewand (plantenvezels).

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Of bestel op vitabron.nl