Bon Vivant Delicatessen

Na 25 jaar in het bedrijfsleven, heb ik de kans gegrepen om voor mezelf te beginnen. Dat het iets met food en wijn moest zijn wist ik van te voren. Inmiddels zijn we ruim 4 jaar actief en heeft mijn vrouw haar baan in het onderwijs opgezegd om volledig mee te draaien.

We verkopen 35 soorten met name Franse droge worst en luxe vleeswaren: oa salami’s, rauwe hammen, pâtés, rillettes. Tevens diverse accessoires om de borrel compleet te maken zoals handgemaakte serveerplanken en opinel messen. We snijden alle vleeswaren vers waar de klant bij staat, niets wordt voorverpakt. We kopen onze producten in bij kwalitatief hoogwaardige producenten uit Frankrijk, Spanje en Italië, en dat proef je. We adviseren en helpen je graag bij het samenstellen van een mooie gevulde borrelplank.

Naast de markt Houten staan we op vrijdagochtend in Geldermalsen, ’s middags op een standplek in Dreumel en op zaterdag in Tiel. Daarnaast op ca 130 evenementen in heel Nederland, met name in de weekenden. Denk dan aan fairs, jaarmarkten, maar ook food-, bier- en wijnfestivals.

We zijn tevens online te vinden via Facebook en we hebben een eigen webwinkel.