Vis broccoli ovenschotel

Het is weer herfstachtig weer en er wordt deze week zelfs een beetje storm verwacht! Des te meer redenen om lekker binnen te zijn en in de keuken aan de slag te gaan. Want ook deze keer hebben we weer een heerlijk recept voor je klaar liggen, namelijk de Vis ovenschotel met overheerlijke broccoli!

Wat heb je hiervoor nodig?

  • 450 gr aardappelschijfjes (Van Alphen Groente en Fruit)
  • 400 gr broccoli (Van Alphen Groente en Fruit)
  • 1,5 tl kerrie
  • 2 tl peterselie (Van Alphen Groente en Fruit)
  • 1 ui (Van Alphen Groente en Fruit)
  • 2 visfilets (Vishandel Jan Schaap)
  • 200 ml kookroom
  • Geraspte oude kaas (Willem de Kaasboer)
  • Stukje brie (Willem de Kaasboer)
  • Snufje zout en peper

Tip!

Achter de ingrediënten staat bij welke ondernemers je producten kan halen op de markt!

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de broccoliroosjes ongeveer 8 minuten in een pan met water.
  3. Kook halverwege dat je broccoli aan het koken bent ook de aardappelschijfjes 5 minuten.
  4. Snijd de vis en ui in stukken.
  5. Meng de broccoliroosjes, aardappelschijfjes, ui en vis in de pan met de kruiden.
  6. Schep alles daarna in een ovenschaal. Giet de kookroom er overheen en maak af met wat geraspte kaas en natuurlijk de brie!
  7. Zet de ovenschotel voor 30 minuten in de oven en geniet er van!

 

 

Deel op Facebook Verstuur per mail