Geplaatst op: 20 mei 2020

Ondernemer van de maand: De-wolman.nl

De-wolman.nl is een familiebedrijf dat in 1976 is opgericht en dus al meer dan 40 jaar bestaat. Bij de de-wolman.nl kun je terecht voor heel veel soorten wol, garen, breinaalden, haaknaalden en nog veel meer. De-wolman.nl is van origine een markthandel en opgericht door Arend en Lennie Pruijs, zij hebben in al die jaren op diverse markten door heel Nederland gestaan. Inmiddels staan ze op 4 vaste markten en hebben ze sinds 2008 een online webshop. Tegenwoordig kun je zelfs op het internet bestellen en je bestelling ophalen op één van de markten van De-wolman.nl, hoe handig is dat!

Sinds 2006 staat Jacob op de markt, Jacob is de zoon van Arend en Lennie. Helaas is Arend op 11 juli 2019 op 75-jarige leeftijd overleden. Lennie gaat nog wel eens een dagje mee naar de markt, zij is ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de patronen en diverse breipojecten.

‘’De eerste keer op de markt vond ik geweldig, voornamelijk door het contact met de mensen. Klanten geven me motivatie, je maakt ze blij door te helpen met het uitzoeken van de juiste garen voor hun project. Het leukste aan op de markt staan is wanneer klanten terugkomen om je te bedanken omdat ze goed geslaagd zijn, daar doe je het voor! In de toekomst zouden wij hier vooral mee door willen gaan voor onze klanten, de onderneming loopt zowel op de markt als online goed.

Onze klanten komen naar ons toe omdat wij heel veel keuze hebben in brei- en haakgarens. Na zoveel jaar op de markt staan is één ding hetzelfde gebleven: service en kwaliteit. Ons motto is dan ook: ‘’Kwaliteit wint altijd’’. Wij verkopen geen producten waar wij niet 100% achter staan. Bij ons is de klant koning, wij houden de klanten tevreden door topkwaliteit te verkopen voor een goede prijs. Wij proberen altijd klaar te staan voor onze klanten en zijn daarom ook zo goed als altijd aanwezig op de markt. Of het nou goed of slecht weer is. ‘’, aldus Jacob Pruijs.

Deel op Facebook Verstuur per mail