Over de markt Houten

De gezelligste dag van de week op de Weekmarkt in Houten!

Iedere donderdag is er tussen 8:00 en 14:00 uur markt in Houten. Deze markt is te vinden in winkelcentrum ’t Rond. De parkeergarages van dit winkelcentrum zijn makkelijk te bereiken. Bovendien kun je de eerste twee uur gratis parkeren, dat is altijd mooi meegenomen! Op deze markt zijn zo’n 34 ondernemers aanwezig die hun waren aanbieden. Er is een grote diversiteit in de producten. Haal uw boodschappen dus op de markt! Of kom gezellig iets lekkers halen als cadeau of voor bij de borrel! Onderstaand een sfeerimpressie van de markt!

Website
Op deze website vindt u informatie over de ondernemers en hun producten. Bovendien kunt u door de website in de gaten te houden, profiteren van leuke acties en aanbiedingen! Geregeld plaatsen we nieuwe recepten met producten van de markt. Zo kunt u iedere week weer iets lekkers en vers op tafel zetten.

Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week een dag voor de markt de nieuwsbrief met de aanbiedingen van de week! Daarnaast vindt u hierin ook het laatste nieuws van de markt. Zo mist u nooit meer een aanbieding van onze ondernemers. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan door onderstaand formulier in te vullen.

Vul het formulier in en u ontvangt iedere week de nieuwsbrief!

Like ook onze facebookpagina!

Onderstaand zie je een aantal foto’s van de markt zoals deze vroeger was!