Ondernemers

Marktlieden zijn harde werkers. Regen of wind, iedere week staan de
trouwe ondernemers op een vaste plek voor u op de markt.
Ad’s markthandel

Ad’s markthandel

3D-boeken, 3D-vellen, Hobbyjournaal, Hobbykarton, Wenskaarten

Hallo allemaal, ik ben Ad. Ik sta elke donderdag voor u op de markt in Houten. Ik ben 25 jaar geleden begonnen met mijn marktkraam wat eigenlijk als grapje was bedoeld. Maar ik vond het zo leuk dat ik het heb doorgezet. Bij mij bent u op het juiste adres voor al uw soorten kaarten!

Lees meer

Kroon-fournituren

Kroon-fournituren

Garen, Knoopjes

Mijn naam is Nico Kroos en ik ben al vanaf de oprichting op de Houtense markt aanwezig. Ik heb dit al die jaren met veel plezier gedaan en nog steeds sta ik graag op de Houtense markt. Daarnaast sta ik ook nog op de markt in Duiven, Schoonhoven en Alphen a/d Rijn.

Lees meer

Mike’s schoenenmode

Mike’s schoenenmode

Bij Mike schoenenmode vind je dames- en herenschoenen van verschillende merken, zoals Marco Tozzi, S’ Oliver, Bibob, Rieker, Jana, Jenny by Ara, Brinkman en Helioform. De kwaliteit en goede service zijn voor ons erg belangrijk. Dit willen wij dan ook overdragen op onze klanten. Naast dat wij iedere donderdag op de weekmarkt in Houten staan,

Lees meer

Bakkerij ’t Stoepje

Bakkerij ’t Stoepje

Banket, Bolletjes, Brood, Koek

Wij, Maria en Robert van Twillert staan wekelijks op de Houtense markt met ovenvers brood en banket. Naast deze markt staan we ook in Tilburg, Amsterdam, de Meern en in Alblasserdam op de markt. Al meer dan 25 jaar verkopen wij onze overheerlijke brood en banketproducten. Het product (brood en banket) is in de loop der

Lees meer

A Bite 4 U

A Bite 4 U

Surnaamse specialiteiten

Hoi allemaal, mijn naam is Cas. Ik sta iedere week voor u klaar op de Houtense markt met verschillende Surinaamse specialiteiten. Bent u een echte liefhebber van Surinaams eten? Kom dan eens langs!

Lees meer

JewelChoices

JewelChoices

Batterijen, Horlogebanden, Horloges

Mijn naam is Chris en ik sta sinds 2010 bij u op de markt. Bij mij vind je een groot assortiment aan horloges en horlogebanden. U kunt bij mij ook eventueel terecht voor reparaties/vervangen van uw batterijen. Zoekt u kwaliteit voor een betaalbare prijs dan bent u bij ons op het juiste adres.

Lees meer

Van Alphen groente & fruit

Van Alphen groente & fruit

Aardbeien, Appels, Bananen, Frambozen, Kersen, Kiwi's, Peren, Sinaasappels

Ik ben Mark van Alphen. Ik sta nu al zeven jaar hier op de markt in houten met al mijn gezonde producten. Van Alphen is een familiebedrijf, waardoor er veel ervaring is binnen de onderneming. Hierdoor zorgen wij altijd voor de beste kwaliteit, want dat is hoe wij ons willen onderscheiden.

Lees meer

John Hoogendoorn VOF

John Hoogendoorn VOF

Chocolade, Drop, Joris Drop, Snoep, suikervrije drop, Toffee's

Hallo allemaal, Mijn naam is John. Ik sta nu zo ongeveer tien jaar op de markt in Houten. Wij bieden al meer dan 20 jaar een ruime keuze uit meer dan 500 soorten snoep. Wekelijks hebben wij nieuwe producten en leuke acties. Mocht u online snoep willen bestellen kunt u terecht op onze website www.marktsnoep.nl.,

Lees meer

Avvi fashion

Avvi fashion

Dames kleding

Welkom op de pagina van Avvi fashion. Iedere donderdag ben ik te vinden op de weekmarkt van Houten. Wanneer u op zoek bent naar kleding voor dames en heren kunt u bij mijn kraam terecht. Ik help u graag en zie graag snel terug op de weekmarkt van Houten!  

Lees meer

De wolman

De wolman

Borduurzijde, breinaalden, Breiwol, Haakgaren, haaknaalden, Katoen, Sokkenwol

Hoi allemaal, welkom bij de grootste wolkraam van Nederland. De-wolman is een familiebedrijf wat al meer dan veertig jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1975 door Arend en Lennie Pruijs. Arend en Lennie hebben in al die jaren op diversen markten door heel Nederland de breiwol aan de man en vrouw gebracht. Sinds 2006 staat

Lees meer