Ondernemers

Marktlieden zijn harde werkers. Regen of wind, iedere week staan de
trouwe ondernemers op een vaste plek voor u op de markt.
JewelChoices

JewelChoices

Batterijen, Horlogebanden, Horloges

Mijn naam is Chris en sta sinds 2010 bij u op de markt. Zoekt u kwaliteit voor een betaalbare prijs dan bent u bij ons op het juiste adres.

Lees meer

V.o.f. P Vos

V.o.f. P Vos

Bloembollen, Bomen, Eenjarige Planten, Heesters, Klimplanten, Vaste planten

Mijn naam is Peter! Ik verzorg de mooiste tuinplantjes die op de weekmarkt van Houten verkocht worden. Ik ben inmiddels al tien jaar actief op de markt van Houten. Ik hoop u een keer te zien bij mijn kraam en help u graag bij het uitkiezen van de mooiste plantjes!

Lees meer

Marijnissen – stroopwafels

Marijnissen – stroopwafels

Stroopwafels van eigen recept

Wij van Marijnissen zijn al jaren actief op de weekmarkt van Houten. De oprichter van de onderneming heeft vroeger in een stroopwafel bakkerij gewerkt. Van daaruit zijn we in 1978 begonnen op het oude dorpplein in het kleine-dorp. Daarna zijn we uitgebreid tot verschillende staanplaatsen i.c.m. zes ondernemers.

Lees meer

John Hoogendoorn VOF

John Hoogendoorn VOF

Chocolade, Drop, Joris Drop, Snoep, suikervrije drop, Toffee's

Hallo allemaal, Mijn naam is John. Ik sta nu zo ongeveer tien jaar op de markt in Houten. Wij bieden al meer dan 20 jaar een ruime keuze uit meer dan 500 soorten snoep. Wekelijks hebben wij nieuwe producten en leuke acties. Mocht u online snoep willen bestellen kunt u terecht op onze website www.bezorgsnoep.nl.

Lees meer

Miek’s koffie enzo

Miek’s koffie enzo

Dagverse soep, Diverse belegde broodjes, Koffie, thee, Thee met smaak naar keuze, Yoghurt met vers fruit

Wie zijn wij Miek’s koffie enzo is ontstaan vanuit een grote passie voor koffie. Sinds drie jaar is deze passie omgezet in een onderneming. Wat doen wij Miek’s koffie werkt vanuit een foodtruck en is voornamelijk actief in de marktcatering. Waar zijn wij begonnen Miek’s koffie is begonnen vanuit een vaste locatie in de stad

Lees meer

Bakkerij ’t Stoepje

Bakkerij ’t Stoepje

Banket, Bolletjes, Brood, Koek

Wij, Maria en Robert van Twillert staan wekelijks op de Houtense markt met ovenvers brood en banket. Naast deze markt staan we ook in Tilburg, Amsterdam, de Meern en in Alblasserdam op de markt. Al meer dan 25 jaar verkopen wij onze overheerlijke brood en banketproducten. Het product (brood en banket) is in de loop der

Lees meer

Van Alphen groente & fruit

Van Alphen groente & fruit

Aardbeien, Appels, Bananen, Frambozen, Kersen, Kiwi's, Peren, Sinaasappels

Ik ben Mark van Alphen. Ik sta nu al zeven jaar hier op de markt in houten met al mijn gezonde producten. Van Alphen is een familiebedrijf, waardoor er veel ervaring is binnen de onderneming. Hierdoor zorgen wij altijd voor de beste kwaliteit, want dat is hoe wij ons willen onderscheiden.

Lees meer

Willem de kaasboer

Willem de kaasboer

Boeren kazen, Buitenlandse Kazen, Geiten kazen, Kruiden Kazen, Light Kazen, Noord-Hollandse kaas, Olijven, Tapenades

Willem de Kaasboer is al jaren lang de vertrouwde ‘kaasboer’ bij u op de markt. Sinds 1984 is Willem  begonnen als marktkoopman met een breed assortiment aan kaas(specialiteiten) en overige zuivel. Houd onze facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van de actuele aanbiedingen!

Lees meer

Smeitink bloemen en planten

Smeitink bloemen en planten

Bloemen, Rozen, Tulpen

U kunt mij donderdags niet missen! Aan het begin van de markt, aan de kant van ’t rond, staan heel veel planten en bloemen te wachten op een nieuwe eigenaar. Doordat wij een echt familiebedrijf zijn met wel acht markten per week, kunnen wij zelf groot inkopen op de verschillende veilingen in Nederland (en soms Duitsland)

Lees meer

Kroon-fournituren

Kroon-fournituren

Garen, Knoopjes

Mijn naam is Nico Kroos en ik ben al vanaf de oprichting op de Houtense markt aanwezig. Ik heb dit al die jaren met veel plezier gedaan en nog steeds sta ik graag op de Houtense markt. Daarnaast sta ik ook nog op de markt in Duiven, Schoonhoven en Alphen a/d Rijn.

Lees meer