Ondernemers

Marktlieden zijn harde werkers. Regen of wind, iedere week staan de
trouwe ondernemers op een vaste plek voor u op de markt.
Smeitink bloemen en planten

Smeitink bloemen en planten

Bloemen, Rozen, Tulpen

U kunt mij donderdags niet missen! Aan het begin van de markt, aan de kant van ’t rond, staan heel veel planten en bloemen te wachten op een nieuwe eigenaar. Doordat wij een echt familiebedrijf zijn met wel acht markten per week, kunnen wij zelf groot inkopen op de verschillende veilingen in Nederland (en soms Duitsland)

Lees meer

Holland kaascentrum

Holland kaascentrum

Kaas, kaas en nog meer kaas.

Hallo allemaal, ik ben Ton de Veen. Ik sta al veertig jaar op de markt, o.a. in Houten. Het is ooit begonnen toen ik na de middelbare school werd gevraagd om op de markt te komen helpen. Aanvankelijk voor één jaar, dan kwam de militaire dienst. Echter de militaire dienst ging niet door, alle jongens van

Lees meer

Marijnissen – stroopwafels

Marijnissen – stroopwafels

Stroopwafels van eigen recept

Wij van Marijnissen zijn al jaren actief op de weekmarkt van Houten. De oprichter van de onderneming heeft vroeger in een stroopwafel bakkerij gewerkt. Van daaruit zijn we in 1978 begonnen op het oude dorpplein in het kleine-dorp. Daarna zijn we uitgebreid tot verschillende staanplaatsen i.c.m. zes ondernemers.

Lees meer

Tran

Tran

Bapao, Loempia, Pastei

Hallo, mijn naam is Tran. Tijdens de oorlog tussen Vietnam en Amerika ben ik naar Nederland gevlucht. Daarna ben ik hier als bootvluchteling opgevangen. In 1984 ben ik begonnen met het opzetten van de onderneming en nu nog steeds ben ik te vinden op markten in de regio Utrecht. Ik doe dit nog steeds met

Lees meer

De wolman

De wolman

Borduurzijde, breinaalden, Breiwol, Haakgaren, haaknaalden, Katoen, Sokkenwol

Hoi allemaal, welkom bij de grootste wolkraam van Nederland. De-wolman is een familiebedrijf wat al meer dan veertig jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1975 door Arend en Lennie Pruijs. Arend en Lennie hebben in al die jaren op diversen markten door heel Nederland de breiwol aan de man en vrouw gebracht. Sinds 2006 staat

Lees meer

Price Club

Price Club

Elke donderdag op de weekmarkt van Houten zijn wij te vinden met onze heerlijke producten. Veel van de producten zijn vers en zorgen dan ook voor een echte smaaksensatie. Wij geven u graag advies!

Lees meer

Simon!

Simon!

MicroSD-kaarten, Oplaadkabels, Telefoonhoesjes

Hallo mijn naam Hassinajan. Ik sta al twaalf jaar op de markt, sinds mijn vader mij hiertoe heeft geïnspireerd. Ik sta iedere donderdag op de markt in Houten met allerlei mooie telefoonaccessoires. Kom eens een kijkje nemen.

Lees meer

Van Alphen groente & fruit

Van Alphen groente & fruit

Aardbeien, Appels, Bananen, Frambozen, Kersen, Kiwi's, Peren, Sinaasappels

Ik ben Mark van Alphen. Ik sta nu al zeven jaar hier op de markt in houten met al mijn gezonde producten. Van Alphen is een familiebedrijf, waardoor er veel ervaring is binnen de onderneming. Hierdoor zorgen wij altijd voor de beste kwaliteit, want dat is hoe wij ons willen onderscheiden.

Lees meer

Vishandel Jan Schaap

Vishandel Jan Schaap

Gestoomde vis, Vers schoongemaakte haring, Verse vis, Vis- en saladeschotels (op bestelling), Warm gebakken vis

Vishandel Jan Schaap staat altijd graag voor u klaar met de lekkerste vis. Wij staan al veertig jaar in Houten en zijn daar een bekend begrip. Inmiddels zijn wij van dinsdag tot en met zaterdag in Houten te vinden. Op donderdag zijn wij u graag van dienst op de markt. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken

Lees meer

JB Ambulante handel

JB Ambulante handel

Cosmetica

Hallo, wij van JB Ambulante handel zijn speciaal voor u aanwezig op de markt In Houten. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw cosmetica producten.

Lees meer