Ondernemers

Marktlieden zijn harde werkers. Regen of wind, iedere week staan de
trouwe ondernemers op een vaste plek voor u op de markt.
Van Alphen groente & fruit

Van Alphen groente & fruit

Aardbeien, Appels, Bananen, Frambozen, Kersen, Kiwi's, Peren, Sinaasappels

Ik ben Mark van Alphen. Ik sta nu al zeven jaar hier op de markt in houten met al mijn gezonde producten. Van Alphen is een familiebedrijf, waardoor er veel ervaring is binnen de onderneming. Hierdoor zorgen wij altijd voor de beste kwaliteit, want dat is hoe wij ons willen onderscheiden.

Lees meer

Avvi fashion

Avvi fashion

Dames kleding

Welkom op de pagina van Avvi fashion. Iedere donderdag ben ik te vinden op de weekmarkt van Houten. Wanneer u op zoek bent naar kleding voor dames en heren kunt u bij mijn kraam terecht. Ik help u graag en zie graag snel terug op de weekmarkt van Houten!  

Lees meer

A Bite 4 U

A Bite 4 U

Surnaamse specialiteiten

Hoi allemaal, mijn naam is Cas. Ik sta iedere week voor u klaar op de Houtense markt met verschillende Surinaamse specialiteiten. Bent u een echte liefhebber van Surinaams eten? Kom dan eens langs!

Lees meer

JewelChoices

JewelChoices

Batterijen, Horlogebanden, Horloges

Mijn naam is Chris en sta sinds 2010 bij u op de markt. Zoekt u kwaliteit voor een betaalbare prijs dan bent u bij ons op het juiste adres.

Lees meer

Ad’s markthandel

Ad’s markthandel

3D-boeken, 3D-vellen, Hobbyjournaal, Hobbykarton, Wenskaarten

Hallo allemaal, ik ben Ad. Ik sta elke dinsdag voor u op de Culemborgse Markt. Ik ben 25 jaar geleden begonnen met mijn marktkraam wat eigenlijk als grapje was bedoeld. Maar ik vond het zo leuk dat ik het heb doorgezet. Bij mij bent u op het juiste adres voor al uw soorten kaarten!

Lees meer

Bakkerij ’t Stoepje

Bakkerij ’t Stoepje

Banket, Bolletjes, Brood, Koek

Wij, Maria en Robert van Twillert staan wekelijks op de Houtense markt met ovenvers brood en banket. Naast deze markt staan we ook in Tilburg, Amsterdam, de Meern en in Alblasserdam op de markt. Al meer dan 25 jaar verkopen wij onze overheerlijke brood en banketproducten. Het product (brood en banket) is in de loop der

Lees meer

Vitabron

Vitabron

Kruiden, Mineralen, Natuurvoeding, Specerijen, thee, Vitamines

Uw Reformkraam op de donderdag in Houten! Wij staan altijd voor u klaar met de beste vitaminen en voedingssupplementen. Daarnaast hebben wij ook heerlijke thee, kruiden & specerijen en natuurvoeding voor u. Voor meer informatie en een overzicht van het assortiment kunt u terecht op onze website.

Lees meer

Smeitink bloemen en planten

Smeitink bloemen en planten

Bloemen, Rozen, Tulpen

U kunt mij donderdags niet missen! Aan het begin van de markt, aan de kant van ’t rond, staan heel veel planten en bloemen te wachten op een nieuwe eigenaar. Doordat wij een echt familiebedrijf zijn met wel acht markten per week, kunnen wij zelf groot inkopen op de verschillende veilingen in Nederland (en soms Duitsland)

Lees meer

Markthandel Kranenburg

Markthandel Kranenburg

fietsartikelen, stofzuigeronderdelen, stofzuigerzakken

Hallo allemaal, Ik sta met mijn kraam al een aantal jaren op de donderdagse weekmarkt in Houten. U kunt bij mij terecht voor al uw stofzuigerzakken en –onderdelen, fietsartikelen, microvezeldoekjes en droogloopmatten, ook kunt u aan de kraam uw sleutels bij laten maken. Ons hele assortiment stofzuigerartikelen is te bekijken in onze webwinkel stofzuigerzakkenexpert.  Ziet

Lees meer

Robert en Sandra’s noten & zuidvruchten

Robert en Sandra’s noten & zuidvruchten

Amandelen, Cashewnoten, Pecannoten, Pinda's, walnoten

Hallo allemaal, ik ben Robert. Ik run samen met Sandra uw notenkraam op de Houtense markt. Dit doen wij al ongeveer 16 jaar. Voordat wij op de weekmarkten zijn gaan staan, zijn we begonnen met het werken op braderieën. Op deze braderieën hebben wij het markt gevoel gekregen. Wij hebben ervoor gekozen om in noten

Lees meer