Holland kaascentrum

Hallo allemaal, ik ben Ton de Veen. Ik sta al veertig jaar op de markt, o.a. in Houten. Het is ooit begonnen toen ik na de middelbare school werd gevraagd om op de markt te komen helpen. Aanvankelijk voor één jaar, dan kwam de militaire dienst. Echter de militaire dienst ging niet door, alle jongens van 1959 mochten thuisblijven. Sinds kort werk ik samen met mijn compagnon, Thijs van OS.

Elke week verkopen wij met veel enthousiasme de lekkerste en bijzondere Nederlandse kazen op de markt. Van jong tot oud, mager, geitenkaas, biologisch, een groot assortiment echte boerenkazen en streekproducten.

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote vakkennis en kunnen wij (bijna) alle vragen over kaas beantwoorden. Daardoor kunnen wij u uitgebreid adviseren over het gebruik van kaas op de boterham, in de keuken, bij kaasfondue of op een kaasplankje.

Alles vers van het mes, kom proeven!

Holland Kaascentrum sinds 1974 in Houten, elke donderdag op de markt en elke vrijdag van 7.05 tot 12.25 uur op het plein in het Oude Dorp. Daarnaast bezoeken wij nog meerder marken in de regio, o.a. op dinsdag Nieuwegein Muntplein, op woensdag Driebergen, op vrijdagmiddag Beesd en op zaterdag Nieuwegein Centrum.

Bij elke 500 gram kaas ontvangt u een spaarzegel, kaart vol? U ontvangt 10% korting of een per seizoen wisselend cadeau. Meerdere kaarten vol? Vraag naar de mogelijkheden. Wij hebben kaasschaven, kaasmessen, kaasplanken, kaasfonduesets of tostiapparaten, gratis en/of met enige bij betaling.

Kijk voor meer informatie over o.a. waar wij staan, recepten, de spaaractie, aanbiedingen, enz. op www.hollandkaascentrum.nl